Ga naar hoofdinhoud

Ben Schröder grijpt net naast de overwinning op JIM

Ben Schröder moest zojuist zijn meerdere erkennen in John Whitaker in de 1.45 rubriek van Jumping Indoor Maastricht. Met Contender-zoon Complemento reed hij een foutloze rit in de tijd van 64.49 seconden. Met een tijd van 64.38 seconden bleef de Britse routinier met Castlefield Cristobal (v. Cristo) Schröder nipt voor. De Belg Gilles Dunon reed de Cumano-nakomelinge Wesselina naar de derde plek. 

De 1.45 rubriek direct op tijd telde weinig foutloze combinaties. De nog voor Oekraïne uitkomende Katharina Offel wist met Umeunig (v. Untouchable Z) binnen de tijd te blijven en plaatste zich daarmee op de vierde plek gevolgd door de Italiaan Piergiorgio met Bentley van de Heffinck-nakomeling Heartbreaker vd Achterhoe.

Leopold van Asten reed met de For Pleasure-merrie VDL groep Beauty een foutloze rit, maar moest met twee strafpunten voor tijd genoeg nemen met de achtste plek. Frank Schuttert en Stefanie van den Brink noteerden eveneens een aantal strafpunten voor tijd waardoor ze op de negende en tiende plek bleven steken.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook