Ga naar hoofdinhoud

Big Tour-zege voor Robert Vos en Carat in Humlikon

Robert Vos met Carat. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Robert Vos en Carat waren vandaag in het Zwitserse Humlikon goed voor een overtuigende zege in de Big Tour-rubriek. Het duo was anderhalve seconde sneller foutloos aan de finish van het 1,50m-parcours dan de concurrentie en verwees  Philipp Züger voor thuispubliek naar de tweede plek.

Züger zat voor deze rubriek in het zadel van Lykkeshoejs Castus (v. Casir ASK) en liet de de DWB-hengst in 62,26 seconden foutloos over de streep galopperen. Züger verwees hiermee zijn landgenoot en voormalige ruiter van Castus, Martin Fuchs, naar de tweede plaats. Fuchs zadelde Cristo (v. Cristo) voor deze proef en kwam in 63.64 seconden aan de finish.

Snel

“Carat is een van mijn beste paarden en hij heeft dit jaar al tien proeven gewonnen”, vertelt Vos na afloop over zijn snelle Cardento-zoon. “Ik was van plan om snel te rijden, maar niet te snel omdat ik niet wist hoe de bodem het zou houden met alle regen.” Uiteindelijk was deze rit, ook al vroeg Vos niet het uiterste van de zeventienjarige Carat, goed voor een hele ruime zege.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/ CSI-Humlikon

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook