Ga naar hoofdinhoud

Bo Dictus zet succesreeks voort op Indoor Brabant

De Brabantse amazone Bo Dictus werd zojuist de winnares van de Team Piet Raijmakers Prize op Indoor Brabant. In de Brabanthal trapten de ponycombinaties vanmorgen af met een klassiek parcours met barrage. Bo Dictus was samen met provinciegenoot Fleur Caris de enige foutloze in de barrage.

Zeven combinaties begonnen aan de barrage, vier in de klasse M, twee in de Z en een in de klasse ZZ. Voor Bo Dictus in de ring kwam, waren er nog geen nulrondjes geweest. Dictus reed haar pony Kelvin (v. Krimh Ox) zeer geroutineerd naar de winst in 28,72 seconden. Hiermee zette Dictus haar vorm met de pony voort, waarmee ze ook in de KNHS competities sterk voor de dag komt.

Van Rijswijk de snelste

Fleur Caris was de tweede foutloze in de barrage. Zij reed de merrie Salsa (v. Okkie Trooi) in de klasse ZZ naar 29,52 seconden. De snelste vierfouter was Britt van Rijsewijk met de New Forester Orchid’s Tigersun (v. Kantje´s Carlando). In haar parcours op M-hoogte kreeg ze een pechfout, maar reed wel de snelste tijd van allemaal: 27,04 seconden.

Stijlprijs

De stijlprijs was voor Jinte van Dongen die voor haar rit met Geralja’s Tommie de hoogste punten kreeg van de jury.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook