Ga naar hoofdinhoud

Claudia Verburgt pakt winst in Sentower Park

Het 2* concours in Sentower Park in Opglabbeek trapte gisteren af met rubrieken voor jonge paarden en twee 1.30m parcoursen. In de laatste 1.30m-proef was Claudia Verburg de sterkste met Abbervail Amber. Met haar andere paard Abbervail Lightning werd ze ook nog veertiende.


Voor de 1.30m rubrieken was door de parcoursbouwer Twee Fasen-proeven neergezet. Claudia Verburgt was met een tijd van 30.33 seconden de snelste op haar 11-jarige merrie Abbervail Amber van ARD VDL Douglas. De Turkse ruiter Efe Siyahi nam de tweede plek voor zijn rekening met Dzsingisz Kan. Tim Wilks en Cavaccio hadden de derde tijd. Verburgt mocht haar andere Douglas-nakomeling Lightning met een tijdfout nog op de veertiende plaats opstellen in de prijsuitreiking.

In de eerste 1.30m rubriek was de winst voor de in België wonende Britse amazone Chloe Aston met Amigo T (v. Padinus). Kristian Houwen was de beste Nederlander op de derde plaats. Hij had de Cantos-hengst Bosch Blue onder het zadel. Patrick Lemmen werd vierde op Alberto, het eerste internationale optreden van het duo. De zoon van R-Vinckenburg werd tot voor kort gereden door Efe Siyahi.

Klik hier voor de uitslagen.

Born Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook