Ga naar hoofdinhoud

Deelnemerslijst Wereldbekerfinale bekend

De deelnemerslijst van de wereldbekerfinale in Omaha staat online. Het kampioenschap gaat vandaag van start met het eerste springonderdeel. Voor Nederland rijden de springruiters Leopold van Asten met Zidane en Maikel van der Vleuten met Verdi mee. Vandaag wordt begonnen met de Grand Prix A.

Vanaf morgen zijn de dressuurruiters ook aan zet. Omdat Hans Peter Minderhoud zijn titel met Flirt niet kan verdedigen, komen er slechts twee deelnemers voor Oranje aan de start van de Grand Prix: Edward Gal met Voice en Madeleine Witte-Vrees met Cennin.

Officiële website van de wereldbekerfinale.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook