Ga naar hoofdinhoud

Dominique Roelofsen in top 10 in Offenburg

Dominique Roelofsen, hier met Wladimir S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De laatste rubriek die gisteravond op de Baden Classics in Offenburg werd verreden kwam op naam van de Duitser Hendrik Dowe. Dominique Roelofsen leverde een prima prestatie door in het 1.45m achtste te worden en was met de hengst Quidaro de beste Nederlander. Zonder in de winning round van start te gaan pakte Jeroen Dubbeldam met SFN Zenith N.O.P. de tiende plaats. Ook Anniek Poels reed zich in de prijzen, met Athene werd ze elfde.

Tien combinaties mochten in de winning round van start gaan. Jeroen Dubbeldam besloot zijn kampioenspaard Zenith (v. Rash R) te sparen na een goede basis ronde. Hendrik Dowe ging met de winst naar huis op de Con Cento-merrie Conchita S. Het paar was foutloos in 33.89 seconden. De Ier Jonathan Gordon reed het voormalige paard van Johannes Ehning Coral Springs (v. ARD Douglas VDL) in 34.65 seconden naar de tweede plaats. De derde plaats ging opnieuw naar Duitsland, Markus Renzel met de merrie Quick Step (v. Quidam’s Rubin) was nul in 35.19. De top vijf werd volgemaakt door de jeugdige Maximilian Lill met Queens Dancer en Janika Sprunger met Geena.

Dominique Roelofsen reed de in Oldenburg gekeurde hengst Quidaro van Jan Greve en Stal Roelofsen in hun tweede internationale 1.45m-parcours met twaalf strafpunten naar de achtste plaats.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook