Ga naar hoofdinhoud

Damon Hill NRW nummer één op Duitse ranking 2012

Foto De Paardenkrant

Embassy II (v. Escudo I) neemt de eerste plaats in op de jaarlijks gepubliceerde ranking van beste Duitse springpaarden. Damon Hill NRW (v. Donnerhall) voert de dressuurranking aan en La Biosthetique Sam FBW (v. Stan the Man xx) was het succesvolste Duitse eventingpaard.

Onder de Duitse ruiter Hans-Dieter Dreher wist Embassy II in 2012 vele successen te boeken, zo won de combinatie de grote prijs van Braunschweig en München-Riem. Damon Hill NRW heeft onder het zadel van Helen Langehanenberg eveneens veel succes gehad in 2012. De Duitse combinatie nam deel aan de Olympische Spelen in Londen en won vorige week de Grand Prix in Mechelen, voor Adelinde Cornelissen en Parzival (v. Jazz).

De eventer Sam heeft wellicht de indrukwekkendste prestatie van allen neergezet. Onder de Duitse ruiter Michael Jung greep hij op de Olympische Spelen in Londen zowel individueel als met het team de gouden plak.

Klik hier voor de complete springranking.
Klik hier voor de complete dressuurranking.
Klik hier voor de complete eventingranking.

Bron: Horses / Worldofshowjumping.com

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook