Ga naar hoofdinhoud

Finale Stal Hendrix-competitie zaterdag op CK regio Limburg

Haufom aan het werk met Pieter Keunen in de Stal Hendrix-competitie. Foto: Jacquelien van Tartwijk
Komende zaterdag worden op de Centrale Keuring van regio Limburg bij De Peelbergen de finales verreden van de Stal Hendrix-competitie. Zowel bij de vier- als de vijfjarigen mogen de beste vijftien paarden uit de eerste ronde terugkomen voor de beslissende tweede ronde. De aanwezige fokkers van paarden uit de top-tien krijgen een fokkerspremie.

Vorig jaar werd de competitie bij de vierjarigen gewonnen door Hunter Fairy V (v.Nabab de Reve) en bij de vijfjarigen door de KWPN-goedgekeurde hengst Gaspahr (v.Berlin).

Vierjarigen

Bij de vierjarigen is de KWPN-goedgekeurde hengst It’s A Dream (Toulon uit Dirola elite IBOP-spr van Indoctro, fokker T. Goumans Hermus uit Smakt) een van de finalisten. Net als de CK-kampioene van vorig jaar: Irmette Balia PJ ster (Don Diablo HX uit Elite Balia PJ ster v.Ustinov, fokkers Peter Jaspers, Mireille Hoenjet-Jaspers en Toon Jaspers uit Panningen/Leende). Isabella HX (Diamant de Semilly uit Melisimo sport-spr van Libero H, f/g Stal Hendrix) gaat aan de leiding in het klassement.

Vijfjarigen

Bij de vijfjarigen start onder meer de KWPN-goedgekeurde hengst Highlander (Numero Uno uit Ditty Dante C elite IBOP-spr van Vingino, fokker Monique Lamers-Couwenberg uit Heide). In beide leeftijdscategorieën liggen er voor de aanwezige fokkers van de paarden uit de top-10 fokkerspremies van € 100 klaar.

Bekijk hier de startlijsten_van de vierjarigen
Bekijk hier de startlijst van de vijfjarigen

Bron: KWPN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.