Ga naar hoofdinhoud

Jur Vrieling pakt winst in twee sterren-Grand Prix Salzburg

Jur Vrieling heeft zojuist in Salzburg de tweesterren -Grand Prix tijdens de Pappas Amadeus Horse Indoors gewonnen. Hij was de snelste in de barrage voor Anna-Julia Kontio uit Finland en de Duitser Carsten-Otto Nagel.

Tien van de 58 combinaties wisten zich te plaatsen voor de barrage van het 1.45m hoge parcours. Jur Vrieling was met de achtjarige Kashmir van Schuttershof-zoon Flash Dance van de Kalevallei in 36.96 seconde met afstand de snelste. De Finse amazone Anna-Julia Kontio reed Grey Martini (v. Casall) knap naar de tweede plek in 38.22 seconde voor de routinier Carsten-Otto Nagel met Holsteinse merrie Ultima (v. Quidam’s Rubin).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook