Ga naar hoofdinhoud

Karim Elzoghby wint van Nederlanders in Wierden

Gisteravond won de Egyptenaar Karim Elzoghby de big tour op Indoor Wierden. Hij versloeg Harrie Wiering jr. en Wesley Heijdens in de barrage van de 1.45m proef.


Voor de barrage hadden vijftien combinaties zich geplaatst, veertien gingen er van start want Julia Kayser en Sterrehof’s Ushi bleven in de stallen achter. Van de tien foutlozen was Karim Elzoghby met Colour Girl (v. Cormint) de snelste in 35,82 seconde. De avond ervoor werd hij al derde met dit paard in de openingsrubriek. Nu verwees hij Harrie Wiering jr. met World Wide (v. Corland) naar de tweede plaats (36,37) en Wesley Heijdens met Riadloc Fly Ly (v. Dollar dela Pierre) naar de derde (36,97).

In de Medium Tour over 1.35m was de Brit Matthew Sampson met Eagles Costalot de snelste. Hij boekte een nipte overwinning op Doron Kuipers met W Delta Mossel Jantje (v. Pilgrim). Pim Mulder pakte de derde prijs op Wyrike B (v. Indoctro). Mulder won al eerder de Small Tour met Blizzerd (v. Uprgrade) voor George Whitaker met de KWPN-er Willetton (v. Riverman) en Sarah Koppelman met de Padinus-dochter Celine.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook