Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren buigt hoofd voor Zoe Conter in Ladies Cup

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha

In de rubriek 'Ladies in Action' op Knokke Hippique moest Lisa Nooren vanmiddag haar Belgische collega Zoe Conter voor laten gaan. Nooren en Conter waren de enigen die ook in de barrage van de Ladies Cup foutloos bleven. Alleen Conter bleek sneller.

Het was Zoe Conter die voor eigen publiek de 1.45m-proef op haar naam schreef. Ze had haar paard Soory de l’Hallali (v. For Pleasure) gezadeld, en samen vlogen ze door de finish in 36.37 seconden. Lisa Nooren was op de Cento-merrie VDL Groep Centora de Wallyro bijna anderhalve seconde langzamer.

De Zwitserse Rachel Sandoz kreeg een balk en maakte geen haast meer met Gigolo III (v. Cassini II), de combinatie werd derde. De vierde barragist kwam uit Brazilië. Katty King met de BWP ruin Cargo de l’Obstination (v. Sun Light vd Zuuthoeve) had twee balken in 38.23 seconden.

Penelope Leprevost nam met haar Olympiade-paard Flora de Mariposa (v. For Pleasure) de vijfde plaats voor haar rekening. In het basisparcours kreeg ze twee tijdfouten, ook voor Leprevost gold de wedstrijd als voorbereiding voor de Spelen.

Eerder op de dag wist Maikel van der Vleuten een tweede plaats te veroveren in het Twee Fasen over 1.40m. Hij had de Mr. Blue-merrie Dana Blue onder het zadel. De rubriek werd overtuigend gewonnen door de Fransman Titouan Schumacher op Oceane de Nantuel.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook