Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren op zilveren positie na tweede kwalificatie

Lisa Nooren, hier met Sabech D’Ha

Na een vierde plaats in de eerste kwalificatie en een foutloze rit in de tweede bezet Lisa Nooren de tweede positie in het individuele klassement van het EK voor Young Riders in Wiener Neustadt. Ook het Nederlandse team staat er met een gedeelde eerste plaats goed voor met vier nulrondes na de eerste omloop.


In het individuele klassement heeft Lisa Nooren met VDL Groep Sabech d’Ha 0,94 achterstand op de Zweedse amazone Elina Petersson met Canasta Z, die de eerste kwalificatie ronde op haar naam schreef. Amber Fijen staat met Briljant op plaats 9, Niels Knape en Caluna’s Cacharel Z staan 23ste en Sanne Thijssen met Con Quidam RB vinden we terug op plaats 43. De vier Nederlandse combinaties reden allen foutloos zodat het team gedeeld eerste staat met Italië, België, Duitsland en Ierland.

Vandaag is de tweede omloop van de landenwedstrijd voor de Young Riders.

Klik hier voor alle uitslagen van het EK voor de jeugd.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook