Ga naar hoofdinhoud

Lisa Nooren wint Prijs Equnews in Lier

Lisa Nooren, hier met Royalty des Isles. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Gisteravond heeft Lisa Nooren weer een overwinning toegevoegd aan haar succes reeks. De in België woonachtige amazone won de 1.35m Prijs Equnews tijdens het CSI2* in Lier met Royalty Des Isles (v. Zandor Z). De Zweedse Erica Swartz werd tweede en voor Nederland pakten Suus Kuyten en Kessy van Berlo de derde en vierde plaats.


Er kwamen 94 combinaties aan de start en daarvan wisten er 35 een foutloze tweede fase te rijden. In 37,45 seconde snelde Lisa Nooren met de negenjarige zoon van Zandor Z, Royalty Des Isles, naar de overwinning. Erica Swartz en Conisha van de Helle (v. Con Air) kwamen met 37, 80 seconde nog dicht in de buurt. Suus Kuyten op Billy King (v. Baloubet du Rouet) en Kessy van Berlo met Ricardo (v. Lancelot) reden de derde en vierde tijd.

Opvallend was de terugkeer van de top merrie Candy onder Pieter Devos met een dubbel foutloos parcours. Candy raakte sinds het CSIO van Lummen geblesseerd en lijkt nu weer terug in vorm. Het duo eindigde op de dertiende plaats.

De proef voor zes- en zevenjarige springpaarden kreeg ook een Nederlandse overwinning. Jack Ansems reed Crescendo Go (v. Tangelo van de Zuuthoeve) naar de zege. Donaat Brondeel met Breemeersen Hermelien werd nipt verslagen. Bart Antonissen op Ilonka, ook voor België, werd derde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses/Equnews.be

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook