Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tegen Chloe Reid in Riders Masters Cup

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De loting voor de eerste Riders Masters Cup aanstaande zaterdag op het CSI5* in Parijs is verricht. In de wedstrijd van de Verenigde Staten tegen Europa moet Maikel van der Vleuten het opnemen tegen Chloe Reid. De teams van de VS en Europa staan onder leiding van Robert Ridland (Amerikaanse team) en Philippe Guerdat (Europese team). Elk team bevat vijf ruiters.

Naast Maikel van der Vleuten komen voor Europa Kevin Staut, de Belgen Grégory Wathelet en Jos Verlooy en in het laatste paar Lorenzo de Luca die het tegen Lauren Hough op neemt.

Kevin Staut rijdt voor eigen publiek tegen Devin Ryan. Laura Kraut en Reed Kessler zijn gekoppeld aan Wathelet en Verlooy.

Het wedstrijd bestaat uit twee parcoursen, gebouwd door de Nederlander Louis Konickx. Eerst rijden de ruiters een Tabel A direct op tijd over 1,50m. Het tweede parcours is een Tabel C over 1,40m.

Maikel van der Vleuten geeft in een video op de Facebookpagina van de Riders Masters Cup aan het gevoel te hebben dat Europa gaat winnen van de VS.

Bron Riders Masters Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook