Ga naar hoofdinhoud

Maikel van der Vleuten tegen Chloe Reid in Riders Masters Cup

Maikel van der Vleuten Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De loting voor de eerste Riders Masters Cup aanstaande zaterdag op het CSI5* in Parijs is verricht. In de wedstrijd van de Verenigde Staten tegen Europa moet Maikel van der Vleuten het opnemen tegen Chloe Reid. De teams van de VS en Europa staan onder leiding van Robert Ridland (Amerikaanse team) en Philippe Guerdat (Europese team). Elk team bevat vijf ruiters.

Naast Maikel van der Vleuten komen voor Europa Kevin Staut, de Belgen Grégory Wathelet en Jos Verlooy en in het laatste paar Lorenzo de Luca die het tegen Lauren Hough op neemt.

Kevin Staut rijdt voor eigen publiek tegen Devin Ryan. Laura Kraut en Reed Kessler zijn gekoppeld aan Wathelet en Verlooy.

Het wedstrijd bestaat uit twee parcoursen, gebouwd door de Nederlander Louis Konickx. Eerst rijden de ruiters een Tabel A direct op tijd over 1,50m. Het tweede parcours is een Tabel C over 1,40m.

Maikel van der Vleuten geeft in een video op de Facebookpagina van de Riders Masters Cup aan het gevoel te hebben dat Europa gaat winnen van de VS.

Bron Riders Masters Cup

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook