Ga naar hoofdinhoud

Mario Stevens zegeviert wederom in Neustadt

Mario Stevens hier met Corlanda

Gistermiddag won Mario Stevens met Corlanda (v. Cordalmé Z) al een 1,50m rubriek in Neustadt, zojuist wist de combinatie ook te winnen in de 1,45m rubriek. In een zinderende barrage kon Stevens als laatste starter korte metten maken met zijn concurrenten. De tweede plek ging naar Jan Wernke met Queen Mary (v. Contendro I), gevolgd door Patrick Stühlmeyer met Lord Lohengrin (v. Lordanos).

Gisteren bewees Stevens al een goede barrageruiter te zijn, vandaag werd dat nogmaals bevestigd door in 36,67 seconden de barrage af te leggen. Jan Wernke en Patrick Stühlmeyer maakten het Duitse podium compleet. Wernke finishte in 37,56 seconden.

Stühlmeyer maakte zijn toch al zo succesvolle dag compleet door derde te worden. Eerder vandaag behaalde hij een eerste plaats in een rubriek voor zevenjarige springpaarden en een tweede plaats bij de achtjarigen. Stühlmeyer rondde zijn barrage af in 37,68 seconden.

De vier Nederlanders, Mathijs van Asten, Joep Raijmakers, Piet Raijmakers Jr en Frank Schuttert, speelden nauwelijks een rol van betekenis. Zowel Van Asten als Joep Raijmakers kregen vier strafpunten in het basisparcours. Joep Raijmakers eindigde met Van Schijndel’s Winston (v. Cantos) op een negentiende plek. Van Asten met VDL Groep Credence Z (v. Catango Z) werd 23ste. Frank Schuttert stuurde de hectische Winchester (v. Numero Uno) knap rond, maar moest toch twaalf strafpunten voor zijn rekening nemen. Piet Raijmakers Jr ging met Van Schijndel’s Lys Platiere (v. Quidam de Revel) de mist in bij de driesprong en verliet het parcours voortijdig.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook