Ga naar hoofdinhoud

Mexicaanse ruiters domineren avondrubriek Outdoor Gelderland

Ernesto Canseco, hier met Celebrity VDL. Foto: Paardenkrant-Horses.nl / Jacquelien van Tartwijk
In de gesplitste afsluitende rubriek over  1,40m vandaag in Arnhem waren het twee Mexicaanse ruiters, die op de eerste plaatsen eindigden. Eugenio Garza Perez was ruim een seconde sneller dan zijn landgenoot Ernesto Cansec, maar omdat de rubriek gedeeld was gingen beiden er met de eerste prijs vandoor.  Sander Geerink, Kevin Olsmeyer, Sjaak Sleiderink en Stefanie Heins maakten de top drie compleet.

Perez kwam aan de start van deze Medium Tour met de vijftienjarige Bariano en stuurde de Jetset D-zoon in 55,29 seconden rond in dit parcours op tijd. Canseco deed dit met Celebrity VDL met een foutloze ronde in 56,43 seconden.

Nederlanders

Geerink was in de ene ring goed voor het beste thuisresultaat met de Numero Uno-zoon Bentley N en Olsmeyer pakte met Bredero (v. Namelus R) de tweede plaats in de andere groep. Ook de derde plaatsen in beide groepen waren voor thuisrijdende combinaties. Sleiderink mocht zich met de KWPN-hengst Dexter R, net als Bredero een zoon van Namelus R, in de ene groep als derde opstellen voor de prijsuitreiking en Heins met Silverado (v. Orlando) in de andere groep.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook