Ga naar hoofdinhoud

Moloney en Carrabis Z winnen CSI5* GP in Wellington

De met $380,000 gedoteerde Grand Prix in Wellington was gisteravond een prooi voor Richie Moloney en Carrabis Z. De Ierse ruiter was met 45.046 seconden op de klok ruim een seconde sneller foutloos aan de finish van de barrage dan Sharn Wordley, die tweede werd met Casper. Lillie Keenan werd derde in deze rubriek.

Acht ruiters plaatsten zich voor de barrage van deze Grote Prijs op de zaterdagavond in Wellington. Drie daarvan wisten ook in de jump off foutloos te blijven. Moloney en de zoon van Canabis Z waren het snelst. Worldey passeerde de finish met zijn Contender-zoon in 46.695 seconden en Keenan stuurde Super Sox voor thuispubliek in 47.115 seconden foutloos rond.

Kent Farrington en Todd Minikus zetten de twee snelste tijden neer in de barrage. Farrington stuurde de KWPN’er Uceko rond in 42.653 seconden en Minikus kwam met Babalou in 42.676 seconden over de eindstreep. Beide Amerikanen kregen echter vier strafpunten en eindigden daarmee respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook