Ga naar hoofdinhoud

Overwinning Gold Tour Oliva voor Pieter Clemens

Foto: Equpics

Pieter Clemens en Quali Quanti schreven zojuist de overwinning van de GP van Oliva op hun naam. Het duo uit België zette de snelste tijd neer in de vier combinaties tellende barrage. De tweede en de derde plaats in dit 1.45m parcours waren voor de Fransen Philippe Leoni en Harold Boisset. Leopold van Asten werd vijftiende.

Clemens stuurde de elfjarige zoon van Quantum rond in 38.66 seconden. Leoni zat in het zadel van de negenjarige Shana de Kerglenn en voltooide de barrage foutloos in 40.30 seconden.
Boisset en de twaalfjarige Palese st Loise kwamen tot een tijd van 41.04 seconden en Giulia Martinengo uit Italië pakte de vierde plaats met de tienjarige Fixdesign Funke van ’t Heike.

Leopold van Asten was met de twaalfjarige VDL Groep W Zermie de beste Nederlandse combinatie. Zij kregen vier strafpunten in de eerste omloop en werden vijftiende.
Joy Lammers en Zomerfee van de Broekkant kregen eveneens vier strafpunten in de eerste omloop en eindigden op de 30-ste plek. Timothy Hendrix en Very Nice kregen acht strafpunten en eindigden op de 32-ste plek.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook