Ga naar hoofdinhoud

Palloubet d’Halong komt uit voor Qatar

Palloubet d'Halong hier nog met Janika Sprunger. Foto: www.arnd.nl

Na weken van speculaties is het nu duidelijk dat het voormalige toppaard van Janika Sprunger, Palloubet d'Hallong (v. Baloubet du Rouet) gaat uitkomen voor Qatar en niet voor Australië zoals aanvankelijk werd gedacht. Op de deelnemerslijst van het CSI2* in Doha staat de geweldig springende Palloubet ingeschreven met zijn nieuwe ruiter Ali Yousef Al Rumaihi.

Twee maanden geleden werd Palloubet aangekocht door Jan Tops voor een record bedrag en en vorige maand gingen de geruchten dat het paard doorverkocht zou zijn, maar Tops hield vol dat het paard bij Edwina zou blijven. De verwachting was dat Edwina de vosruin zou gaan rijden, het word dus nu de ruiter Al Rumaihi uit Qatar. De combinatie maakt zijn debuut in de tweesterren wedstrijd tijdens de Global Champions Tour  in Doha wat morgen van start gaat.

Klik hier voor de deelnemers lijst van Doha.

Bron World of Showjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook