Ga naar hoofdinhoud

Paris Sellon boekt winst met KWPN-er op WEF

Afgelopen woensdag startte de negende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington en de Amerikaanse Paris Sellon boekte meteen winst in de openingsproef over 1.45m.

De top vijf werd geheel bezet door de Amerikaanse ruiters. Deze overwinningen gaven toch een Nederlands tintje mee, gezien vier paarden Nederlands gefokt zijn. Sellon finishte met de KWPN-er Belle (v. Numero Uno) in het parcours direct op tijd in 56.85 seconden en won de wedstrijd waar een totale prijzenpot van 34.000 dollars op stond. Jessica Springsteen en de BWP-er Davendy S (v. Kashmir van Schuttershof) stopten de klok op 57.32 seconden, wat hen de tweede plaats opleverde. Andrew Ramsay stuurde Welfare (v. Pacific) in 58.38 seconden rond en nam beslag op de derde plaats.

Op de vierde plaats eindigden Lillie Keenan en de Cantos-nakomeling Balance met een tijd van 58.65 seconden, gevolgd door Brianne Goutal en Zernike K (v. Sam R) die het parcours verlieten na 58.83 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook