Ga naar hoofdinhoud

Portugese zege in U25-proef in Gothenburg

Na de eerste ronde van de landenwedstrijd springen stond er vandaag in Gothenburg ook nog een U25-rubriek op het programma. De overwinning in deze twee fasen rubriek over 1,45m was voor de Portugese ruiter Rodrigo Giesteira Almeida met Hassan van de Wittemoere. Het beste Nederlandse resultaat was van Lisa Bongers, zij werd negende.

Twaalf van de twintig combinaties bleven dubbel foutloos in deze rubriek en de tijden van de top vier lagen dicht bij elkaar.

Top drie

Martin Dinesen Neergaard uit Denemarken en de Britse ruiter Tim Wilks eindigden op de tweede en de derde plaats. Neergaard was met  Eurvette O (v. Douglas) met 35,54 seconden op de klok een fractie sneller dan Wilks met Quelbora Merze (v. Tarzan de Beaulieu), die in 35,56 seconden finishte. Jenny Rankin volgde met Bennys Legacy (v. Lupicor) op de vierde plaats. Het Ierse duo kwam in 35,63 seconden aan de finish en bleef daarmee voor Thibault Philippaerts, die met D Cancarra A.C. (v. Contefino) de top 5 compleet maakte.

Top tien-klassering

Bongers bleef wel foutloos met Donbalian (v. Carthino Z), maar was met 37,72 seconden op de klok niet snel genoeg voor een plek in de top 5. Ze eindigde op de negende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook