Ga naar hoofdinhoud

Richie Moloney wint op snelheid in Wellington

Op het WEF in Wellington, Florida werd gisterenavond een snelheidsrubriek over 1,45 meter verreden. De Ier Richie Moloney was de snelste met zijn Voltaire-nakomeling Slieveanorra.

Top 3

Het parcours van de Canadese parcoursbouwer Michel Vaillancourt werd door 21 van de 66 deelnemers foutloos afgelegd. De Amerikaanse Julie Welles wist met Ryanair de Riverland (v. Quick Star) al een zeer snelle ronde te rijden (65.33) maar werd vervolgens door haar landgenote Laura Chapot en Quointreau un Prince (v. Diamant de Semilly, 65.04) naar de tweede plaats verwezen. Als een van de laatste starters gaf Moloney de dames het nakijken. In 64,81 seconden kwam hij foutloos over de finish en zette daarmee de snelste tijd neer.

Vier tot en met zes

Shane Sweetnam en Buckle Up (v. Colandro) werden vierde in 65,59 sec, Abdel Said werd vijfde met Imke 111 (v. Der Senaat 111) en de zesde plaats werd door Darragh Kenny opgeëist. In een tijd van 65,79 seconden kwam hij over de finish met Vragance Manciaise (v. Cassini II).

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Worldofshowjumping

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook