Ga naar hoofdinhoud

Roelofsen wint Gold Tour in Oliva

Dominique Roelofsen, hier met Wladimir S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dominique Roelofsen greep vanmorgen in het Spaanse Oliva de zege in de Gold Tour over 1.35m. Negentien combinaties plaatsten zich voor de barrage van deze tweesterrenrubriek en Roelofsen was met Quidaro goed voor de snelste foutloze barragerit. De Zweedse Jessica Lewin werd tweede en Laura Klaphake uit Duitsland legde beslag op de derde plek.

Lewin zadelde de dertienjarige Whitney voor deze rubriek en finishte in 41.85 seconden met de dochter van Cantos, terwijl Roelofsen de klok stopte op 40.93 seconden met de goedgekeurde Oldenburgerhengst.

Klaphake zat in het zadel van de negenjarige Clarissa en finishte in 42.10 seconden voor haar landgenote Janne Friederike Meyer met Indi, die in 42.22 sconden foutloos over de eindstreep reden.
Stefanie van den Brink maakte met Cortina P de top 5 compleet. Het Nederlandse duo kwam foutloos aan de finish in 43.31 seconden.

Stefanie Heins kwam ook aan de start in deze Gold Tour, zij zadelde de achtjarige Daro H en eindigde met een foutloze rit in 48.12 seconden op de tiende plaats.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook