Ga naar hoofdinhoud

Sanne Thijssen wint 1.50m Sopot

Sanne Thijssen, hier met Con Quidam RBFoto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Voorafgaand aan de Nations Cup vanmiddag werd er zojuist een rubriek over 1.50m direct op tijd afgerond in het Poolse Sopot. Sanne Thijssen leverde de beste prestatie en won met de pas 8-jarige Cartano nazaat Stippel de proef in 55.86 seconden. Ze verwees Thierry Goffinet met Navarro UK (v. Darco) naar de tweede plek.

Voor Douglas Lindelöw en Amrod (v. Amaretto IV DZ) was het derde prijzengeld weggelegd. Ze reden ook foutloos en finishten in 56.71. Dit was nipt sneller dan Wouter Devos met de 13-jarige BWP’er Emporio van T Holeinde (v. Fetiche du Pas) die een tijd van 56.75 op de chrono zette.

Meer Nederlanders foutloos

Namens Nederland reed ook Vincent Voorn met Quinlan (v. Quidam’s Rubin) zich in de top 10. De combinatie laat de laatste tijd constante resultaten noteren en ging ook nu foutloos rond in 59.14 hetgeen goed was voor een zevende plek.

In totaal gingen 22 van de 52 gestarte combinaties foutloos door het parcours. Hieronder ook Marc Houtzager met de 8-jarige KWPN’er Mr Europe (v. Mr. Blue). Zijn tijd van 62.70 was echter niet snel genoeg om voor het prijzengeld in aanmerking te komen.

Vanmiddag om 14.00 uur gaat de landenwedstrijd van start. Deze is live te volgen via FEI TV of via deze link.

Bekijk hier de uitslag van deze wedstrijd.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook