Ga naar hoofdinhoud

Shane Sweetham behendig naar zege in jachtparcours

Shane Sweetman en Chaqui Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het laatste springparcours van vrijdag, een jachtparcours met een aantal sprongen over sloten en obstakels, werd overtuigend gewonnen door Shane Sheetham. De Ierse ruiter, die al als zevende van start ging, stuurde de Cardento-zoon Cyklon 1083 zeer vlot door het parcours en hield de leiding vast tot aan het einde.

Voor Ierland was er nog meer succes: Darragh Kenny eindigde op plaats vier met de Clapton-zoon Casan. Hij liep in zijn rit tegen vier strafpunten aan. Harry Charles, die Controe (v. Wender R) aan start bracht, en Hans-Dieter Dreher met Tiopepe Des Champs (v. Ogrion Des Champs) bleven wel foutloos en mochten als tweede en derde opstellen.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook