Ga naar hoofdinhoud

Siebe Kramer wint Youngster Tour op Den Goubergh

Siebe Kramer hier met Bella Meta
Siebe Kramer hier met Bella Meta

Net als vorige maand in Neeroeteren heeft Siebe Kramer vanmorgen op CSI2* in Roosendaal de Youngster Tour gewonnen met de zeven jarige Bella Meta. Nu was het paar Jack Ansems en Lukasz Wasilewski te snel af.

Bella Meta liet in het twee fasen parcours zien waar ze haar kwaliteiten vandaan heeft. Niet alleen van de Grand Prix paarden Triomphe de Muze (vader) en Quick Star (grootvader), maar ook de moederlijn heeft veel sport. Moeder Van Meta sprong zelf 1.40m en grootmoeder Lady-Meta is de volle zus van de befaamde springpaarden leverancier Kannan.

Siebe Kramer stuurde de merrie naar de overwinning in 27,52 seconde, op de voet gevolgd door Jack Ansems met de zoon van Mr.Blue, Himalaya Blue. Zij hadden in de tweede fase 27,96 seconde nodig. Ook de Pool Lukasz Wasilewski, derde, met Cupido (v. Lupicor), Amber Feijen op Andinie Ledimar Z, vierde, en de Brazliaan Thiago Ribas Da Costa met Titan D’Hoyo (v. Kannan) op de vijfde plaats, plaatsten zich nog binnen binnen een seconde van de winnende tijd.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook