Ga naar hoofdinhoud

Smolders en Zinius geven visitekaartje af in Samorin

Harrie Smolders met Zinius Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

In de laatste rubriek van vandaag op CSI Samorin lieten Harrie Smolders en Zinius van zich horen. In de direct op tijd rubriek over 1,50 meter noteerden Smolders en de Nabab de Reve-zoon de winnende tijd van 62,81 seconden.

Naast Smolders lieten ook Kevin Jochems en Gerco Schröder al het hout hoog. Jochems zadelde voor deze rubriek de Namelus-nazaat Captain Cooper. Deze ruin wordt ook wel uitgebracht door Jochems’ werkgever Leon Thijssen. Het duo finishte in 66,15 seconden. Dit was voldoende om de achtste prijs in ontvangst te nemen.

London

Ook Gerco Schröder reed een foutloos rondje in Samorin met zijn toppaard Glock’s London (v. Nabab de Reve). Het duo deed het rustig aan en ging over de finishlijn in 78,80 seconden. Hierdoor viel een prijs in ontvangst nemen buiten de mogelijkheden. .

Porter brothers

Lucas Porter legde het vuur flink aan de schenen van Smolders. Hij kwam het dichtst bij de snelle tijd van Smolders door te finishen in 63,03 seconden. De twintigjarige Porter zette deze scherpe tijd neer met Diamonte Darco (v. Unbelievable Darco). Lucas’ oudere broer Wilton lukte het net niet om een plekje binnen de top vijf te bemachtigen. Wilton werd zesde met Caletto Cabana (v. Cassini I).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook