Ga naar hoofdinhoud

Stem op ‘de meest briljante dressuurcombinatie van Indoor Brabant’

Het Amsterdamse familiebedrijf Gassan Diamonds introduceert ook dit jaar weer tijdens Indoor Brabant de verkiezing ‘De meest briljante dressuurcombinatie van Indoor Brabant’. Paardenliefhebbers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete combinatie van de Reem Acra Fei World Cup.

Stemmers maken hiermee kans op kaarten voor Indoor Brabant 2015. De combinatie met de meeste stemmen ontvangt op zaterdag 22 maart de Gassan Diamond Award, een 0.50 Gassan 121 geslepen diamant, Top Wesselton VS 2 ter waarde van maar liefst € 3.880,=

Klik hier om te stemmen

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook