Ga naar hoofdinhoud

Tim Hoster gaat aan de haal met de eerste plek in de CSI2* medium tour finale

Gisteravond werd de finale verreden van de Medium Tour tijdens het CSI2* Salland in Mariënheem. De rubriek werd gewonnen door de Duitser Tim Hoster met de Deens gefokte hengst Lertevangs Colier. Beste Nederlander werd Jeroen Broek met een tweede plaats voor de Zweedse amazone Emelie Svensson.

De finale werd verreden over een 1.40m parcours met winning round. Tien combinaties plaatsten zich voor de barrage. Met zijn paard Lertevangs Colier (v. Carano) zette Tim Holster een zeer snelle tijd neer van 33.91 seconden en sleepte daarmee de Veldhuis Media Prijs in de wacht. Jeroen Broek reed de KWPN merrie Dollar Girl (v. Metall) knap naar de tweede plaats in 34.32 sec. Emelie Svensson met Melitta en Gerco Schröder op Zamora waren ook foutloos in de barrage en eindigden respectievelijk op de derde en vierde plaats. De Ierse Jessica Kürten op Contadoor was in de barrage de aller snelste (33.01 sec) maar een balkje wierp haar terug naar de vijfde plek. Ook Bjorn Egberink had een foutje met Zidane, de Cavalier zoon die eerder gereden werd door Peter Geerink, en werd uiteindelijk zesde (vier in 33.07 sec).

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook