Ga naar hoofdinhoud

Timothy Hendrix pakt zege in 1,40m in Lier

Op het CSI in Lier kwamen gisteren een groot aantal combinaties aan de start in het 2* 1,40m, waardoor er in twee afzonderlijke rubrieken gesprongen werd. Deze waren eveneens de eerste GP-kwalificaties. Timothy Hendrix sprong met de For Pleasure-merrie Janou naar de overwinning in de tweede groep. De eerste groep kreeg een Britse zege in de vorm van Annabel Shields met de KWPN'er Wet Wet Wet (v. Mr. Blue). 

Timothy Hendrix reed met de For Pleasure-merrie Janou in het Twee Fasen-parcours naar een tijd van 22,54 seconden. Emanuele Gaudiano bleek een geduchte tegenstander met Carlotta 232. De Italiaan kwam met de Chaccomo-dochter op de meet twee tiende tekort op Hendrix. De Zwitserse Emilie Stampli werd op een seconde derde met Nikita du Luot (v. Flipper d’Elle).

Lisa Nooren

Lisa Nooren kwam met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Dobel’s Cento) op een negende plaats uit in de tweede groep.

Eerste groep

De eerste groep kwam op naam van Annabel Shields met de de Mr. Blue-zoon Wet Wet Wet, gefokt bij Floris van Leuken van de Holsten Stables. De Britse bleef de Belgische ruiter Joris Vergauwen met Bulgari d’Arsouilles (v. Baloubet du Rouet) ruim een seconde voor. Jeroen De Winter en Gretel S (v. Corland) moesten zich tevreden stelen met de derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook