Ga naar hoofdinhoud

Venuzuela wint landenwedstrijd in Veracruz

Op het Centraal Amerikaanse en Caribische kampioenschap in Veracruz heeft Venuzuela de landenwedstrijd voor de springruiters gewonnen. Met een nipte voorsprong versloegen ze Colombia en het brons ging naar Guatemala.


Na de eerste dag stonden de ruiters uit Venuzuela al met 6.75 bovenaan. Vannacht kwamen na twee omlopen er vier strafpunten bij. Het team bestond uit Pablo Barrios met Zara Leandra (v. Metropole), hij reed twee foutloze ronden op de KWPN-er. Dat deden ook Emanuel Andrade op Nokia de Brekka (v. Quick Star) en Andres Rodriguez met Fifty Fifty 111 (v. Action-Breaker). Alleen Angel Karolyi met Indiana 127 (v. Indoctro) kreeg een springfout in de eerste omloop.

De Colombianen pakten het zilver met 11.19 door de twee foutloze ritten van Roberto Teran Tafur met de Sheraton-dochter Woklahoma en Daniël Bluman met Believe (v. Ukato). Guatemala won het brons met 19.78, door achtstrafpunten over de beide omlopen. Alvaro Tejada met de Voltaire-zoon Voltaral Palo Blanco en Cristina Heurtematte met Holala Z (v. Hors la Loi) reden twee foutloze omlopen. Gastland Mexico werd vierde.

Zaterdag vinden de finales plaats op het Equestrian Club Coapexpan.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook