Ga naar hoofdinhoud

Vestfold: Zege voor Suzanne Tepper

Suzanne Tepper pakte zaterdag met VDL Sheraton de kopplaats in de medium tour tijdens de CSI2* wedstrijd in het Noorse Vestfold. De amazone wist het parcours foutloos uit te rijden en zette een tijd neer van 52,54 seconden.

Op de tweede plaats eindigde de Zweed Jens Fredricson met RS Donna Karan. Deze combinatie voltooide het parcours in 52,94 seconden. Plaats drie werd ingenomen door de Noor Johan Sebastian Gulliksen. Hij verscheen aan de start met High Spirit 4 en reed het parcours in 54,55 rond.

In de kleine tour kwam Jur Vrieling als beste Nederlander uit de bus. Hij eindigde met VDL Vyruso op de derde plaats in het 1.30m parcours. De combinatie zette een tijd neer van 57,96 seconden. Aan kop ging hier de Zweed Jens Fredricson met RS Lucy Show, hij voltooide het parcours in 57,63 seconden. Plaats twee was hier voor de Noor Johan Sebastian Gulliksen, Met Flower Power reed hij een foutloos parcours in 57,74 seconden.

Peter Bulthuis wist zich in de kleine tour ook te plaatsen en eindigde met Whisper op de tiende plaats. De combinatie reed foutloos en voltooide het parcours in 67,36 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.