Ga naar hoofdinhoud

Vrieling in de winning mood; Overwinning 1,45m rubriek Redefin

Jur Vrieling met Zypern III Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Jur Vrieling heeft de winning mood te pakken tijdens CSI Redefin. Eerder vandaag pakte hij al een derde plaats met de Casall-zoon Curcuma Il Palazzetto in de kwalificatie van de Young Star Tour, nu kan hij daar een overwinning in de 1,45 meter rubriek aan toevoegen. Met de 10-jarige Acascia reed hij een foutloze rit in 54,41 seconden. Goed genoeg voor de overwinning.

Vrieling stond al geruime tijd op de eerste plaats, maar toch was het tot op het laatste moment nog spannend. Er werden meerdere pogingen gedaan om Vrieling van de eerste plaats te stoten, maar het mocht niet baten. De tweede plaats ging uiteindelijk naar Lillie Keenan. In 55,08 seconden snelde zij met haar Super Sox (v. Salito) over de finish. Zij werd gevolgd door de Duitse J.-Friederike Meyer-Zimmermann die de 10-jarige Soccero 2 (v. Singulord Joter) in 55,51 seconden over de finish reed.

Plaats vier en vijf

Bijna een seconden langzamer dan de nummer drie, reed de Ierse Michael Pender zijn Hhs Brunchurch (v. Heritage Fortunus) in 56,40 seconden naar een vierde plaats. De vijfde plaats was voor de Duitse Benjamin Wulschner. Hij reed zijn Bangkok Girl PP (v. Balou du Rouet) in 56,96 seconden over de finish.

Hendrix

Michel Hendrix kwam aan de start met de 10-jarige Don Diablo (v. Vittorio). Hij reed in 64,37 seconden over de finish, en kwam hierdoor terecht op een gedeelde 23ste plaats met de Engelse Harry Charles.

Bekijk de volledige uitslag hier

Bron Paardenkrant/Horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook