Ga naar hoofdinhoud

Weer overwinning voor Dominique Roelofsen in Olivia

Dominique Roelofsen, hier met Wladimir S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dominique Roelofsen is goed op dreef in het aan de Spaanse kust gelegen Olivia. Gister wist de amazone in het 1,40 m de overwinning op te eisen met Ardenta, vandaag klaarde ze de klus opnieuw, nu in het zadel van Lord Quidam (v. Lordanos). De amazone reed haar negenjarige hengst in het twee-fasen parcours foutloos in de snelste tijd over de finish.

De Zuid-Afrikaanse Charles Luyckx en Cicero II (v. Darco) legden beslag op de tweede plaats. Derde werd de Zweedse Melina Forsberg met Clarence (v. Clinton). Duitser Rene Tebbel reed Grundig Baltimore (v. Cellano Z) naar de vierde plaats. De Britse Alice Watson en Cudansa (v. For Pleasure) eindigden op de vijfde plaats. Op de zesde plaats eindigde Ben Schröder met de negenjarige Holsteiner merrie Lu Lu (v. Contact Me).

In de eerder vandaag verreden rubriek over 1,30 m in twee-fasen, wist Dominique Roelofsen ook een prima prestatie te leveren. Hier werd de amazone derde met haar dertienjarige KWPN-merrie Vienna (v. Cantos). Op de vierde plaats volgde Stefanie van den Brink met Casino Royal (v. Royal Bravour).
Van den Brink wist met haar negenjarige Hechhiem’s Barsina (v. Corland) de overwinning in de rubriek over 1,30 m direct op tijd op te eisen. In deze rubriek was er een zevende plaats voor Jesper Romp met AD Blossom (v. Lupicor).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook