Ga naar hoofdinhoud

Weer overwinning voor Dominique Roelofsen in Olivia

Dominique Roelofsen, hier met Wladimir S. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Dominique Roelofsen is goed op dreef in het aan de Spaanse kust gelegen Olivia. Gister wist de amazone in het 1,40 m de overwinning op te eisen met Ardenta, vandaag klaarde ze de klus opnieuw, nu in het zadel van Lord Quidam (v. Lordanos). De amazone reed haar negenjarige hengst in het twee-fasen parcours foutloos in de snelste tijd over de finish.

De Zuid-Afrikaanse Charles Luyckx en Cicero II (v. Darco) legden beslag op de tweede plaats. Derde werd de Zweedse Melina Forsberg met Clarence (v. Clinton). Duitser Rene Tebbel reed Grundig Baltimore (v. Cellano Z) naar de vierde plaats. De Britse Alice Watson en Cudansa (v. For Pleasure) eindigden op de vijfde plaats. Op de zesde plaats eindigde Ben Schröder met de negenjarige Holsteiner merrie Lu Lu (v. Contact Me).

In de eerder vandaag verreden rubriek over 1,30 m in twee-fasen, wist Dominique Roelofsen ook een prima prestatie te leveren. Hier werd de amazone derde met haar dertienjarige KWPN-merrie Vienna (v. Cantos). Op de vierde plaats volgde Stefanie van den Brink met Casino Royal (v. Royal Bravour).
Van den Brink wist met haar negenjarige Hechhiem’s Barsina (v. Corland) de overwinning in de rubriek over 1,30 m direct op tijd op te eisen. In deze rubriek was er een zevende plaats voor Jesper Romp met AD Blossom (v. Lupicor).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook