Ga naar hoofdinhoud

Winst voor Rogier Linssen in drukke 1,40m Opglabbeek

Maar liefst 169 combinaties verschenen er gisterenavond in Opglabbeek aan de start in de afsluitende 1,40m rubriek. De organisatie was genoodzaakt twee klassementen op te maken. Rogier Linssen was een van de winnaars met  de KWPN'er Dunoville V (v. Numero Uno). Tim Wilks won de andere groep met Quelbora Merze (v. Tarzan de Beaulieu) en reed ook de snelste tijd van de avond.

Rogier Linssen had voor de proef de negenjarige Numero Uno-zoon Dunoville V gezadeld, het paard waar zijn partner Anouk de Ruijter vlak voor haar val succesvol mee was. Linssen zette de klok stil op 57,34 seconden, de tweede tijd van de avond, maar genoeg voor de zege in de tweede groep.

Alves tweede met nieuwe aanwinst

Op een seconde volgde Bernardo Alves en de elfjarige Beau Limit (v. No Limit). De Braziliaan nam vorige maand de teugels over van Marit Skollerud en debuteerde eind november in Lier met de KWPN’er. Leonie Peeters klokte de derde tijd op Indiana VH Kapelhof (v. Chatman).

Voor Nederland reed Demi van Grunsven in de tweede groep Tinka’s Hope (v. Tinka’s Boy) naar een tiende plaats.

Wilks wint eerste groep

De eerste groep kwam op naam van de Brit Tim Wilks die in 56,34 seconden de dertienjarige Quelbora Merze over de finish stuurde. De Zweed Niklas Arvidsson werd tweede met de Hasard (v. Heartbeat) in 57,67 seconden. Rachel Steffen won voor België de derde prijs op Uncanto Di Villagana (v. Canturo). Frank Schuttert viel in deze groep net buiten de top tien, op Silbermond (v. Stakkato Gold) werd hij elfde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook