Ga naar hoofdinhoud

Zege in Gaston Glock’s Championat voor Bruggink

Gert-Jan Bruggink, hier met MCB Ulke. Foto: Pierre Costabadie/ www.arnd.nl
Gert-Jan Bruggink zette met MCB Ulke (v. Lux) zojuist de overwinning in het Gaston Glock's Championat op zijn naam. Charlotte Verhagen plaatste zich in Treffen eveneens voor de barrage, maar moest door twee fouten genoegen nemen met de zevende plek.

Gert-Jan Bruggink stuurde MCB Ulke rond in een niet te kloppen tijd van 40,52 seconden, genoeg voor de overwinning in de kwalificatieproef voor de Grand Prix. De Pool Jaroslaw Skrzyczynski met Crazy Quick (v. Chacco Blue) stopte de klok op 40,76 seconden waarmee hij de Brit William Whitaker met Baloubet du Rouet-zoon Balibu voor bleef. Het neefje van routiniers John en Michael Whitaker liep onderweg tegen een fout aan.

De Duitse Eva Bitter stuurde Perigueux naar de vierde plek, gevolgd door de Pool Michal Kazmierczak met Que Pasa 5 (v. Quite Easy I).

Charlotte Verhagen plaatste zich met Cantos-zoon Abache HL voor de barrage. Het duo noteerde twee fouten waardoor ze genoegen moesten nemen met de zevende plek. Sanne Thijssen met Warette (v. Casco) en Gerco Schröder met Glocks’s Lausejunge liepen beide tegen een fout aan in het basisparcours.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook