Ga naar hoofdinhoud

Zoe Conter en Soory de l’Hallali uit elkaar

Zoe Conter hier met Soory de l'Hallali Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

De jonge Belgische amazone Zoe Conter heeft bekend gemaakt dat haar Soory de l’Hallali (v. For Pleasure) bij haar weggaat. De 12-jarige vosmerrie gaat naar een andere ruiter, maar Zoe heeft nog niet gezegd naar wie.

De For Pleasure-nakomeling heeft het Zoe Conter mogelijk gemaakt om te presteren op het hoogste niveau. De combinatie heeft deelgenomen aan verschillende wedstrijden, van junioren tot Grote Prijzen op CSI5* niveau.

Zoe Conter en Soory de l’Hallali in december 2017:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook