Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle dag voor Maikel van der Vleuten in Oslo

Maikel van der Vleuten met Dana Blue Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Nadat Maikel van der Vleuten zaterdagmidddag de overwinning pakte in de 1,45m-rubriek met de Indoctro-dochter Arera C, voegde de ruiter daar aan het eind van de dag ook nog de derde plaats aan toe in 1,50-1,60m-rubriek met Dana Blue. De winst in deze hoofdproef van de dag was voor Alberto Zorzi met Ulane de Coquerie.

Zorzi was met de tienjarige dochter van L’Arc de Triomphe in de basisronde al goed voor de snelste tijd en kwam ook in de barrage het allersnelst foutloos aan de finish. Naast het Italiaanse duo, dat 39,08 seconden klokte, was ook Steve Guerdat met Ulysse des Forets goed voor een hele snelle foutloze barragerit. De Zwitserse ruiter finishte in 39,34 seconden met de dochter van COl Canto.

Van der Vleuten

Van der Vleuten stuurde de Mr. Blue-dochter in 40,54 seconden over de streep en was daarmee net iets sneller dan Darragh Kenny, die met Cassini Z (v. Cassini II) in 40,63 seconden aan de finish kwam. Jur Vrieling eindigde net buiten de top 5 met Zypern III (v. Casall) achter Pieter Devos met Julyssi van Orti (v. Cicero Z).

 

Uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook