Ga naar hoofdinhoud

Vrieling verkeert in bloedvorm in Stuttgart

Jur Vrieling met Baltic VDL Foto: Stuttgart German Masters

Jur Vrieling beleeft tot nu toe al een ontzettend succesvol weekend in Stuttgart, en vanochtend voegde de ruiter nog een prijs toe aan zijn palmares. Dit maal belandde Vrieling in de top vijf van een jacht parcours op 1,45m hoogte waarin onze landgenoot verkleed was als piraat. De winst in de showrubriek, en daarmee de 6.250 euro, ging naar de Duitser Felix Haßmann.

Vrieling zette met Baltic VDL (v.Quaprice Bois Margot) als tweede starter een foutloze ronde neer met een tijd van 44,57. Deze tijd bezorgde de Nederlander uiteindelijk een mooie vijfde plaats. Haßmann reed met SL Brazonado (v.SL Baluarte) foutloos rond in 43,23 en dook als één na laatste starter onder de tijd van zijn landgenoot Andreas Kreuzer en Easy Blue (v.Chacco Blue), die daardoor naar een tweede plaats verwezen werd.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Facebook/Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook