Ga naar hoofdinhoud

Horses.nl live met… Joop van Uytert

Webinar: Horses.nl live met... Joop van Uytert

Hoe fok je een topdressuurpaard?

Horses.nl komt met iets nieuws: ‘Horses.nl live met…’ webinars. En het eerste gratis webinar staat al gepland op donderdag 7 mei 2020 om 19:30u.

In dit eerste webinar gaat Horses.nl live met… Joop van Uytert. Hengstenhouderij Joop van Uytert heeft de afgelopen jaren een belangrijk marktaandeel in de Nederlandse dressuurpaardenfokkerij ingenomen. Van Uytert boekte talloze successen met zijn hengsten op keuringen, in het verrichtingsonderzoek, de hengstencompetitie en de Pavo Cup.

  • Waar komt die vooraanstaande positie in de dressuurpaardenfokkerij vandaan?
  • En wat zijn precies de kwaliteiten van die zeer succesvolle Van Uytert-hengsten?
  • Hoe zijn die het beste te gebruiken op een bepaalde merrie?

In het webinar ‘Horses.nl live met…’ spreekt Paardenkrant-Horses.nl-hoofdredacteur Dirk Willem Rosie met Joop van Uytert. Over het begin, met grootheden als Gribaldi en Krack C, en over het heden: dat enorm rijke aanbod aan dressuurtalenten dat de stallen van Hengstenhouderij Van Uytert in Heerewaarden bevolkt.Geef je mening en stel je vraag!

Praat tijdens het webinar live mee met de gastheren. Heb je een specifieke vraag, wil jij je mening delen over dit onderwerp? Dat kan! Stel gedurende het webinar al je vragen via de live chat en geef je mening aan de hand van diverse live polls.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook