Ga naar hoofdinhoud

Carolus II-nazaten domineren finale zesjarigen GMB jonge paarden competitie

Vanmiddag won Ellen Zwijnenberg met Boeve’s Boulogne (v. Carolus II) de finale van de GMB jonge paarden competitie voor zesjarige springpaarden. Met slechts drie plaatsingspunten schreef zij de finale op naam. In de barrage was zij Monique Veldhuis met Beaumont (v. Vermont) in 31,10 seconden te snel af. Derde werd Wendy Veldman met Burberry, eveneens een nakomeling van Vermont (v. Carolus II). Dat maakte het succes voor de Holsteinse hengst Carolus II (v. Capitol) compleet.

Zwijnenberg was met Boulogne een zeer overtuigende winnaar. Tweede prijswinnaar Veldhuis eindigde met Beaumont namelijk op acht plaatsingspunten en Veldman met Burberry op tien plaatsingspunten. De vierde plek ging naar Isabelle van Straaten met Belleza S (v. Indorado). Daarmee was het succes voor de fokkerij van de familie Van Straaten compleet. Zij fokten namelijk behalve Belleza S, ook de KWPN goedgekeurde hengst Vermont.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook