Ga naar hoofdinhoud

KNHS lanceert online trainingsadvies van bondscoaches en toptrainers

Rob Ehrens, bondscoach springen senioren. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Sinds gisteren is het mogelijk om via de Paardrijden.nl app mee te doen aan online trainingsadvies van de bondscoaches en toptrainers uit het KNHS Trainersplatform. Het online trainingsadvies is exclusief voor startpashouders en alle disciplines kunnen er gebruik van maken. Zo is het mogelijk om ook eens te trainen met bijvoorbeeld Rob Ehrens, Alex van Silfhout, Andrew Heffernan, Joyce Heuitink of Ad Aarts.

Hoe werkt het?
Heb jij een prangende trainingsvraag? Of wil je graag advies van de beste coaches en trainers van Nederland? Dan is het mogelijk je in te schrijven voor het online trainingsadvies in Mijn KNHS. Je maakt een video van maximaal 15 minuten van je training, formuleert duidelijk je trainingsvraag en stuurt je video in via de Paardrijden.nl app. De bondscoaches en trainers zitten paraat om de video te bekijken, te analyseren en te voorzien van gesproken feedback.

Iedereen met een startpas kan meedoen. Je kunt zelf bepalen van wie en op welk niveau je trainingsadvies wilt. Je kunt online trainingsadvies krijgen in de disciplines dressuur, springen, eventing, mennen, endurance, reining en voltige. Lees de bepalingen en het stappenplan op paardrijden.nl goed door voordat je meedoet.

Maatregelen RIVM
Het platform paardrijden.nl is een initiatief van de KNHS ontwikkeld ten tijde van de Coronacrisis. Naast de online beoordeling van dressuurproeven kan er nu ook gebruik worden gemaakt van online trainingsadvies in alle disciplines. De KNHS biedt haar leden deze mogelijkheden, binnen de maatregelen van de RIVM, om op een verantwoorde manier de training van paarden en ruiters thuis te ondersteunen. Het is van groot belang dat alle geldende regels van de Overheid te allen tijde worden nageleefd. Dat betekent dat er altijd 1,5 meter afstand van elkaar moet worden gehouden. Houd rekening met de mogelijkheden van jouw stal, dit kan per stal verschillen.

Bron: KNHS

2 reacties op “KNHS lanceert online trainingsadvies van bondscoaches en toptrainers

  • marcel dufour

    De KNHS is werkelijk knettergek geworden met prijzen van €30 tot €50 voor ieder beoordeelde video!!!

    Schande dat de KNHS op deze manier misbruik maakt van een crisis en sporters die het nu toch al zwaarder hebben het vel economisch over de oren wil trekken.

    Dit heeft niets met hulp te maken maar pure geldklopperij want die trainers van de KNHS krijgen al vergoedingen dus dit is dubbelop.

  • Maarten

    Marcel ik ben het weer met je eens,tevens weg gegooid geld want ik weet het(politiek correcte) antwoord van de (spring)coaches op de trainings vragen vd jeugd al:slofteugel af normaal bit in van achter naar voren naar de hand en overgangen overgangen overgangen,vragen naar de bekende weg dus!!echt gewoon luisteren naar wat je pappie of mammie(als die gereden hebben tenminste) of je(oude?) verenigings/fnrs instructeur jou al jaren probeerd te vertellen Dan kan je van die 50€ die je bespaart een paar theorie boeken kopen(ipv.het nieuwste model tover bit)als jij je echt wil verdiepen in het paardrijden!!Deze les uit de praktijk wordt u trouwens geheel gratis aangeboden door een nog steeds rijdende/startende/lesgevende en nog elke dag lerende(van de paarden zelf)deurne veteraan,met +- 8500,waarschijnlijk meer, gereden trainings-handels-wedstrijd-lesklant paarden op de teller.(dus hier mag denk ik zelf,toch wel voorzichtig geproken worden van een ervarings deskundige, en wellicht het overwegen waard?)succes allemaal en vooral veel plezier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook