Ga naar hoofdinhoud

Daniel Bluman laat ervaren Olympiadepaard thuis

Niet de ervaren Sancha LS, maar de talentvolle Apardi gaat met de Colombiaanse springruiter Daniel Bluman mee naar de Olympische Spelen.


Apardi werd eind 2015 door het KWPN goedgekeurd voor de fokkerij. Onder Daniel Bluman was hij onder andere succesvol op de vier- en vijf sterren wedstrijden in La Baule, Calgary en Wellington. Hij is de volle broer van de KWPN-goedgekeurde Bacardi VDL, die inmiddels geruind is en veelbelovend is onder het zadel van Janika Sprunger.

Sancha LS is het andere toppaard waar Bluman de beschikking over heeft. De Chin-Chin dochter liep in 2012 al mee op de Olympische Spelen in Londen en heeft dus de ervaring.
Toch kiest Bluman nu voor Apardi om te strijden voor de medailles.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/grandprix-replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook