Ga naar hoofdinhoud

Dressuuramazone Logger-Beers in de lappenmand

Foto: Lonneke Ruesink

De dressuuramazone Petra Logger-Beers zit momenteel in de lappenmand. Na een val van een van haar paarden brak ze haar enkel op twee plaatsen. Logger-Beers rijdt zowel nationaal als internationaal Grand Prix met haar paard Odame K (v. Jazz).

Logger-Beers is inmiddels geopereerd, maar zal toch nog drie maanden moet revalideren alvorens ze weer op het paard zit. Het zal daarom nog geruime tijd duren voordat de combinatie Logger-Beers – Odame K weer in de ring verschijnt.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Dressuuramazone Logger-Beers in de lappenmand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook