Fabienne Lütkemeier verruilt slipjas voor trouwjurk

Fabienne Lütkemeier met D’Agostino. Foto: Rinaldo de Craen / www.arnd.nl

Fabienne Lütkemeier stapt in het huwelijksbootje. Op 5 mei trouwt de Duitse amazone met haar partner Ingo Müller. De 28-jarige Lütkemeier heeft aan Reiterrevue laten weten dat het huwelijksfeest in Duitsland gevierd gaat worden. 

Fabienne Lütkemeier behoort tot de meest succesvolle dressuurruiters van Duitsland. Met D’Agostino FRH (v. De Niro) won ze in 2010 drievoudig goud op de Europese kampioenschappen young riders. Twee jaar later waren ze de reservecombinatie op de Olympische Spelen van Londen.

Duits team

Op het EK van 2013 in Herning maakten Lütkemeier en D’Agostino deel uit van het Duitse team en in 2014 was het duo er ook weer bij op Wereldruiterspelen in Caen. Momenteel is de dochter van Gina Capellmann-Lütkemeier opgenomen in het Duitse B-kader.

Bron: Reiterrevue

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.