Gal en Minderhoud naar CDI Glock Horse Performance Center

Hans-Peter Minderhoud, Nicole Werner, Kathrin Glock en Edward Gal

Hans Peter Minderhoud, Nicole Werner, Kathrin Glock en Edward Gal. Foto: Melanie Brevink

Glock-ruiters Edward Gal en Hans Peter Minderhoud reizen af naar Oostenrijk om deel te nemen aan het viersterren CDI in het Glock Horse Performance Center. Het CDI wordt gehouden van 16 tot en met 19 mei.


Zowel Gal als Minderhoud rijden paarden voor de Oostenrijkse wapengigant. Naast Gal en Minderhoud starten ook Seth Boschman, Derk Schekkerman, Marcel Schoenmakers, Esther Scholte Albers, Margo Timmermans en Wilma Wernsen in de Zware Tour. In de wedstrijd tot 25 jaar starten Machteld Hoeflake, Daniëlle van Mierlo en Lotje Schoots.

Aanstaande donderdag gaat de wedstrijd van start in het Oostenrijkse Treffen. Toegang tot de dressuurpiste is gratis, zoals altijd in het Glock Horse Performance Center.

Bron: Horses / GHPC

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.