Ga naar hoofdinhoud

Gebroeders Hassman bovenaan in Münster

Toni Hassmann, hier met Con Cara. Foto Rick Helmink

De broers Toni en Felix Hassman domineerden gisteren de Youngster Cup over 1,35m/1,40m in Münster. Toni trok met Conchita S aan het langste eind, terwijl Felix met Cayles tweede werd.


In een rappe tijd van 63,82 seconden stuurde Toni Hassman zijn achtjarige merrie Conchita S (v. Con Cento) naar de overwinning. Zijn jongere broer Felix had met Cayles (v. Casall) 65,17 seconden nodig in de direct op tijd verreden rubriek. De derde plek was voor Eva Bitter met Argelith Squid (v. Salito).

Marcus Ehning maakte gisteren eindelijk zijn debuut met de Cornet Obolensky-zoon Comme Il Faut. Vorig jaar werd duidelijk dat Toni Hassman deze zoon van het fenomeen Ratina Z niet langer zou rijden en dat Ehning de teugels over zou nemen. Gisteren, een jaar nadat Hassman de leidsels overdroeg, maakte Ehning het langverwachte debuut met de zoon van Grand Prix-ouders. Dat deed de topstylist met verve, want hij reed de achtjarige hengst in 74,12 seconden foutloos rond. Slechts een dertigste plaats, maar een mooi en gecontroleerd debuut.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook