Internationale Aprés Ski Jumping op Den Goubergh geannuleerd

Gisteren werd bekend gemaakt dat het internationale twee sterren concours in Roosendaal, wat de komende dagen zou plaatsvinden, is geannuleerd. De organisatie van Après Ski Jumping op Den Goubergh heeft de beslissing moeten nemen wegens te weinig deelname.

Op de Facebookpagina van Den Goubergh schrijft de organisatie: “Wij begrijpen dat vervelend en verrassend laat voor jullie is maar het is voor ons op deze manier niet haalbaar.”

Verbouwing

De organisatie gaat zich nu volledig richten op het outdoor seizoen. Ook wordt Den Goubergh verbouwd “om ten alle tijden de kwaliteit te kunnen leveren die wij belangrijk vinden en dat we in de toekomst nooit meer een wedstrijd te hoeven annuleren,” aldus Leon van der Pluijm op Facebook.

Bron Facebook Den Gouberg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Internationale Aprés Ski Jumping op Den Goubergh geannuleerd
  1. 1

    De mensen laten zich steeds minder kaalplukken door concoursen waar 120.000 aan inschrijfgeld binnenkomt en er maar 50.000 aan prijzengeld wordt uitgekeerd.