Ga naar hoofdinhoud

Neville en De Laat winnen Z2 kür op muziek

Aniek de Laat met Endyrava

Vanavond werd de kür op muziek voor Z2 pony's en paarden verreden. Aniek de Laat pakte op zeer overtuigende wijze de overwinning bij de paarden met Endyrava (v. Lord Leatherdale). Bij de pony's ging de overwinning naar Lauren Neville met Morning Sky (v. Kielshoop  Honeyhill) met een score van 71,750%.

Ruim 3% los van nummer twee ging de overwinning in de kür op muziek op Z2-niveau naar Aniek de Laat. De Laat won vorige week nog de bronzen medaille op het Nederlands kampioenschap. Met een score van 72,250% werd de tweede prijs veilig gesteld door Joyce van Opbergen met Pure Bf´s Fygaro (v. Rousseau). Op de derde plaats eindigde Bart Veeze met de Ampère-zoon Fortunato. Zij waren goed voor een score van 71,833%.

Pony’s

Met 71% rond nam Lisa Bekkers met haar palominoruin Anjershof Harmony (v. Anjershof Memorie) plaats op plek twee achter Neville. Op minieme afstand volgde Maartje van der Aa met de 19-jarige Justin (v. Orchard D´avranches). Het duo werd als enige in het technische gedeelte gewaardeerd met twee scores boven de 70%. Dit leidde tot een eindtotaal van 70,750%.

Klik hier voor de uitslagen van de paarden.

Klik hier voor de uitslagen van de pony’s

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook