Ga naar hoofdinhoud

Nieberg niet te verslaan in Wereldbeker

AMSTERDAM – Lars Nieberg heeft in een goed gevulde RAI de Wereldbekerwedstrijd op zijn naam geschreven. Hij zadelde hiervoor de merrie Loreana (v.Lord). Thomas Velin deed als laatste ruiter nog een goede poging om Nieberg van de zege af te houden, maar de Deen was met Ernest Carnut (v.Oberon du Moulin) net niet snel genoeg en werd eervol tweede. De derde plaats ging naar Nick Skelton, die met Arko III nog altijd in bloedvorm verkeert, maar nu helaas net te kort kwam voor de eindzege. Rolf Goran Bengtsson reed de KWPN gefokte merrie mac Kinley (v.Goodwill) naar de vierde plek, terwijl Gerco Schröder met Eurocommerce Monaco (v.Locato) als vijfde eindigde. Wout Jan van der Schans werd met Broere VDL Atlantic tiende. Hij reed weliswaar als snelste rond in de barrage, maar zag als enige twee balken naar beneden komen.JH. (overname niet toegestaan)

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook